Met betonnen muurafdekkers krijgt je betonnen muur net dat beetje extra!

Betonnen muurafdekkers zijn zeer geschikt als je een muurtje heeft gemetseld en je graag het metselwerk wilt beschermen voor weersinvloeden van buitenaf. Betonnen muurafdekkers zijn gemaakt van beton, dat had je wellicht al wel door, en beschermt al je bouwwerken. Tevens zorgen de afdekkers ook voor een stukje styling van je bouwwerk. 

De werking van betonnen muurafdekkers

Betonnen muurafdekkers zijn gemaakt van prefab beton en zijn in alle opzichten zeer bestemd tegen een stootje. Door de compactheid van het beton biedt het ook de juiste bescherming tegen weersinvloeden zoals regen. Door de ligging van de muurafdekkers (op de bovenkant van je beton) krijgt het dezelfde werking als een dak. Want je wilt natuurlijk niet sneeuw of regen in je beton komt en misschien schade aanbrengt. De houdbaarheid van je beton blijft hierdoor ook langer! Tevens is het beton van duurzaam en natuurlijk materiaal en kan goed gerecycled worden voor je volgende project! 

Waar zijn de afdekkers nog meer goed voor?

Door het zeer gevarieerde assortiment van betonnen muurafdekkers is er voor ieder project een passend soort. Zo zijn de afdekkers er in verschillende tinten zoals grijs, antraciet of zwart gecoat beschikbaar. Ook variëren de lengtes van de afdekkers van klein naar groot. Het geeft net dat beetje extra aan je bouwwerk door gedetailleerde afwerking en biedt de juiste bescherming. Door de vele combi’s kleuren en stylen bent je baas over je eigen unieke bouwwerk. En heb je naar een paar jaar er genoeg van? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om een nieuwe pad in te slaan betreft de afdekkers en creëert met weinig werk een heel nieuwe muurtje. 

Een combinatie tussen betonnen muurafdekkers en betonnen paalmutsen is nog nooit zo goed geweest!

Uiteraard is de combinatie tussen de muurafdekkers en paalmutsen een aanrader! De style tussen beide producten zijn op elkaar afgestemd. Zo kun je betonnen muurafdekkers kopen met daarbij paalmutsen in dezelfde kleur die beschikbaar zijn in veel verschillende vormen en soorten. Beide bieden ze bescherming tegen je bouwwerk en samen zijn vormen ze een kunstwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *