Snel je woning verkopen? Dit moet je weten

In onzekere tijden weet je nooit wat je te wachten staat. De verkoop van je huis is een stressvol proces en het kan zo zijn dat er door veranderde omstandigheden enige haast bij is geboden. Je hoopt natuurlijk dat er snel een koper komt want dubbele lasten is het laatste waar je op zit te wachten. In dit artikel nemen we je mee in verschillende scenario’s en de beste manier om je huis snel te verkopen. 

Sfeer is meer

De vraag wordt vaak gesteld: hoe verkoop ik mijn huis snel voor veel geld? Het antwoord hierop is altijd afhankelijk van meerdere factoren. Om je huis goed te verkopen is een goede start van groot belang. Een huis verkopen is namelijk niet zomaar geregeld. Je moet actief aan de slag met de verkoop. Dit wordt vaak onderschat. Iets wat altijd bevorderlijk is voor de verkoop: goede foto’s. Een foto zegt namelijk meer dan duizend woorden en kan echt het verschil maken. Stel jezelf voor dat je op zoek bent naar een nieuw huis. De huizen met mooie foto’s trekken eerder de aandacht en maken meer indruk dan de woningen met slechte, onscherpe foto’s. Hierbij is het aan te raden dat je niet simpel foto’s met een mobiele telefoon maakt. Schakel een gespecialiseerde woningfotograaf in. Een fotograaf is vaak bereid om naast goede foto’s ook een video of 360° tour van de woning te maken. Zo trek je écht de aandacht. 

De buitenkant is het visitekaartje

Bij de verkoopstress gaan verkopers vaak blind aan de slag met de binnenkant van het huis. Alles moet dan schoon zijn en lekker ruiken. Dit is vanzelfsprekend heel belangrijk, maar vergeet dan ook niet de buitenkant van het huis. Nog voor de foto’s zijn gemaakt en de eerste kijkers komen kijken is het belangrijk om alles piekfijn in orde te hebben. De buitenkant is ook direct de eerste indruk voor een kijker en daarmee het visitekaartje van het huis. Maai nog even het gras, verwijder al het onnodige vuil en geef (mits nodig) het huis een nieuwe laag verf. 

Écht snel je woning verkopen kan

Helpen bovenstaande tips niet of zit er écht haast achter de verkoop. Dan is Directhuisverkopen.com altijd nog een goede optie. Binnen 7 dagen kan jouw woning al verkocht zijn voor minimaal 80% van de marktwaarde. Daarnaast komt er een makelaar kosteloos uw woning beoordelen en heeft u zeer spoedig een realistisch bod.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *