3 Methoden van sign reclame

Je wilt jouw bedrijf zichtbaarder maken in jouw omgeving. Eén van de methoden is signreclame. Hiermee beletter je bijvoorbeeld jouw bedrijfsauto. Het is daarnaast een erg voordelige marketingmethode. Natuurlijk moet je nog wel kiezen welke vorm van belettering je kiest. Daarom benoemen wij een aantal vormen van signreclame waaraan je misschien nog niet had gedacht.

De presentatiewand op de beurs

De presentatiewand is een effectieve methode om de aandacht te trekken van de bezoekers op een beurs of evenement. Je kunt op een presentatiewand eenvoudig laten zien wie je bent en wat je doet. Hierdoor val je extra op ten opzichte van andere stands, omdat jij in staat bent je te onderscheiden van de rest.

Fotowanden op het kantoor

Heb je regelmatig klanten over de vloer? Dan zijn fotowanden een leuke methode om te laten zien wie jullie zijn. Het kan mensen inspireren en motiveren om aan te tonen waar jouw bedrijf voor staat. Daarnaast geeft het een vrolijke noot aan kantoorpanden. Er zijn genoeg bedrijven die de service aanbieden om custom-made fotowanden te maken.

Billboardreclame

Bij billboard reclame denk je al snel aan gigantische borden langs de snelweg of aan billboards in steden. Het is een erg effectieve methode om een grote doelgroep te bereiken. Met billboards kun je van grote afstand duidelijk maken waar jouw bedrijf voor staat. Daarnaast is het mogelijk om billboards in te zetten als vervanging van makelaarsborden of een vervanger van een spanddoek! Let er wel op dat deze billboards een professioneel bedrukt zijn. Hierdoor krijg je een nog betere uitstraling.

Gevelreclame

Door middel van gevelreclame is het mogelijk om een professionele uitstraling te geven aan jouw bedrijf. Daarnaast laat je ook nog eens zien dat je trots bent op jouw bedrijfspand! Een extra voordeel is natuurlijk dat het een economische vorm van marketing is, doordat belettering jaren meegaat. Met belettering is het mogelijk om niet alleen te laten zien waar je pand staat, maar ook wat je doet!

Autoreclame

Met autobelettering kun je laten zien wie je bent. Je kunt dan naar klanten rijden, om vervolgens nog meer klanten binnen te halen dankzij de belettering! Daarnaast zijn zelfs files een plek waar je potentiële klanten kunt bereiken. Let er alleen wel op om de juiste folie te kiezen voor jouw auto, zodat deze niet beschadigd raakt in de wasstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *