Portugese tegels

Op het moment zijn deze tegels de tegeltrend van nu. Niet alleen als vloertegel, maar ook zeker als wandtegel zijn dit dé musthaves. Portugese tegels zijn in vele verschillende patronen, kleuren en maten te krijgen in de winkel. Ze geven dan ook een enorm vrolijke toevoeging aan het interieur van je huis. Je ziet de tegels vooral terug in de keukens en badkamers van huizen, maar ze kunnen even goed in alle kamers. Portugese tegels hebben wat weg van vintage tegels, ze lijken op elkaar, maar hebben beide net een ander uiterlijk. De naam van de tegels is een verzamelnaam voor tegels die uit Spanje, Italië en Portugal komen. Oorspronkelijk worden de Portugese tegels al zo’n duizend jaar gemaakt in Portugal. Ze kunnen goed gecombineerd worden en gaan goed samen met veel verschillende stijlen.

Patronen en kleuren

De prachtige Portugese tegels zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende patronen en kleuren. Dit is onder andere een kenmerk van de tegels, dat ze zo veel mooie patronen en kleuren bevatten. Het maakt de inrichting van een huis erg vrolijk. In deze tijd zijn tegels met authentieke patronen zeer populair. Vintage tegels hebben ongeveer hetzelfde uiterlijk, maar Portugese tegels hebben een meer karakteristieke look. Ze vallen goed te combineren met vele soorten interieur stijlen, meubels en kleuren. Op elke plek in huis zullen de tegels mooi staan en goed combineren met de rest van het interieur.

Portugese tegels in huis

In huis kunnen op vele plekken tegels, op de vloer, de wand, in elke kamer van het huis. Portugese tegels zijn geschikt voor bijna alle plekken in huis. Ze hebben de voordelen van keramische tegels, wat betekent dat ze duurzaam zijn, slijtvast zijn, makkelijk schoon te maken zijn en dus heel praktisch zijn. Dit maakt ze erg geschikt voor bij iedereen in huis, huishoudens met kinderen, huisdieren en noem maar op. Het maakt geen verschil, aangezien de tegels slijtvast en makkelijk in onderhoud zijn! Portugese tegels in huis nemen is een goede beslissing. Het is een hele authentieke stijl en geeft een vrolijke look aan je interieur. Het gaat goed samen met andere stijlen en de tegels hebben vele voordelen.

Tegels kopen

Op zoek naar tegels voor je nieuwe huis, of ga je je oude huis opnieuw stijlen en ben je op zoek naar authentieke tegels? Portugese tegels zijn de tegels die je zoekt. Tegels kopen kun je natuurlijk online doen, maar ook in een fysieke winkel. Het is fijn als je iets echt kan zien en vast kan houden voordat je het koopt. Hoeveel tegels je moet kopen vinden veel mensen lastig. Het is simpel te bepalen, namelijk het te betegelen oppervlak in vierkante meter plus zo’n 10% extra in verband met snijverlies. Koop vandaag nog je tegels en heb ze zo snel mogelijk in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *