Gietvloeren geven een chique uitstraling aan jouw interieur!

Moet thuis, op kantoor of in je bedrijf een vloer vervangen worden en heb je gekozen voor een gietvloer? Dan mogen we je nu alvast feliciteren met deze keuze! Een gietvloer geldt vandaag de dag als een van deze beste vloersoorten die je kunt uitkiezen als je een vloer wilt aanpassen en verbeteren. Een van de grootste pluspunten van gietvloeren is de chique uitstraling die deze vloersoort heeft, evenals de vele gietvloer kleuren die beschikbaar zijn. In dit artikel leggen we je uit waarom kiezen voor een gegoten vloer zo slim en voordelig is!

Naadloze gietvloeren zijn eenvoudig in het onderhoud

Een van de grootste voordelen van een vloer in de door jou gewenste gietvloer kleuren, is het feit dat deze vloeren naadloos zijn en daardoor eenvoudig te onderhouden zijn. Het vloeroppervlakte is waterdicht, waardoor het met een stofzuiger of vochtige doek snel goed schoon te maken is. Qua onderhoud heb je aan deze vloersoort dus nauwelijks werk. En, ook fijn natuurlijk: de vloer blijft lekker fris en hygiënisch doordat deze goed te reinigen is.

Ruime keuze aan gietvloer kleuren

Een ander pluspunt van gietvloeren is de ruime keuze die je hebt aan vloerkleuren. Van chique kleuren tot primaire, strakke kleuren of gietvloeren met leuke stippatronen: nagenoeg alles is mogelijk op het gebied van kleuren en uitstraling. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw favoriete vloerkleur er niet tussen zit!

Een chique uitstraling creëren is met gietvloeren eenvoudig

We noemden het net al als groot voordeel van gietvloeren: wil je jouw woning een chique en

luxueuze sfeer geven, dan zijn gietvloeren daarvoor ideaal. Door hun strakke design, maar ook door de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor een betonlook of houtlook te kiezen, kun je qua ontwerp met deze vloeren alle kanten op!

Een vloer die lekker warm aanvoelt

In de derde plaats zijn gietvloeren ideaal omdat ze lekker warm aanvoelen, zeker in vergelijking met tegelvloeren. Daarbij is, ook dat is fijn, het goed mogelijk om gietvloeren te combineren met vloerverwarming, waardoor het nog aangenamer wordt in je huis.

Vloeren die snel gelegd kunnen worden

Het fijne aan chique gietvloeren is dat vloerspecialisten dit type vloer snel kunnen leggen. Bij gietvloeren wordt er polyurethaan of epoxy over een bestaande vloeren heen gegoten. Daardoor hoeft de vloer die er al lag er niet uitgehaald te worden. Niet alleen scheelt dit een hoop werk, fijn is ook dat je geen afval hoeft weg te brengen.

Laat je verrassen door alle mogelijkheden

Kies ook voor het gemak dat gietvloeren te bieden en bekijk alle mogelijkheden die er zijn. Met een gietvloer kies je in elk geval voor een duurzame vloer, die er jarenlang tegenaan kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *