De Bijenkorf vliegt uit met frisse kleuren: renovatie basisschool in Assendelft

Basisschool De Bijenkorf in Assendelft straalt weer als nieuw! De kozijnen van de school zijn gerenoveerd en voorzien van schilderwerk in een frisse kleurstelling. In samenwerking met architect Sarch uit Krommenie is een kleurenplan ontwikkeld dat past bij de uitstraling van de school en de omgeving.

Duurzaamheid en comfort:

De oude kozijnen waren aan vervanging toe en voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. De nieuwe kozijnen zijn voorzien van isolatieglas, wat zorgt voor een betere isolatie van de school. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het comfort van de leerlingen en leerkrachten.

Een frisse uitstraling:

De nieuwe kleurstelling geeft de school een frisse en moderne uitstraling. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen in overleg met de architect en de schoolleiding. Er is gekozen voor een lichte en natuurlijke kleur voor de gevels, met accenten in een frisse groene kleur.

Een prettige leeromgeving:

Een prettige leeromgeving is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. De renovatie van de kozijnen draagt bij aan een betere sfeer in de school. De frisse kleuren en het betere comfort zorgen ervoor dat de leerlingen en leerkrachten zich prettiger voelen in de school.

Samenwerking:

De renovatie van basisschool De Bijenkorf is een succesvolle samenwerking tussen de schoolleiding, de architect en de aannemer. De betrokken partijen hebben samengewerkt om een optimaal resultaat te behalen.

Projectdetails:

  • Opdrachtgever: Basisschool De Bijenkorf, Assendelft
  • Architect: Sarch, Krommenie
  • Werkzaamheden: Vervanging kozijnen, schilderwerk, isolatieglas
  • Kleuren: RAL 9010 (wit), RAL 6027 (lichtgroen)

We zijn tevreden met het resultaat van de renovatie van basisschool De Bijenkorf.

Heeft u vragen over dit project of wilt u meer informatie over renovatie van scholen? Neem dan gerust contact op met de schoolleiding of de architect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *