De voordelen van een 4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed is geschikt voor het hele jaar: voor de winter, lente, zomer en herfst. Je hebt het met een 4 seizoenen dekbed nooit meer te warm of te koud in bed. Maar zijn nog meer voordelen van een 4 seizoenen dekbed? In dit artikel leggen we het uitgebreid uit.

Geen apart winter- en zomerdekbed nodig

Als je een 4 seizoenen dekbed koopt, dan heb je genoeg aan 1 dekbed, je hoeft geen apart enkel winterdekbed en enkel zomerdekbed in huis te halen.

Een 4 seizoenen dekbed is goedkoper dan twee losse dekbedden

Kies je voor een 4 seizoenendekbed, dan ben je goedkoper uit dan wanneer je kiest voor twee aparte dekbedden voor winter en zomer. Je hoeft namelijk maar 1 dekbed te kopen en deze is veelal goedkoper dan twee losse dekbedden.

Voor ieder seizoen een geschikt dekbed

Het dekbed bestaat uit twee dekbedden, die je door middel van knoopjes aan elkaar vastzet. In de zomer gebruik je de dunste van de twee dekbedden, in de herfst de dikste van de twee dekbedden, in de winter knoop je de twee dekbedden aan elkaar vast en in de lente kies je voor een van de twee dekbedden. Je kiest de dikste als het nog redelijk fris is of de dunste als het al wat warmer is. Zo heb je voor ieder seizoen een dekbed dat past bij de temperatuur.

De dekbedden van een 4 seizoenendekbed zijn dunner dan die van een enkel zomer dekbed

Een enkel zomerdekbed, dat bestaat uit 1 dekbed voor in de zomer, is dikker dan het zomerdekbed van een 4 seizoenendekbed. Je hebt het in de zomer al snel te warm onder een enkel dekbed. Het grote voordeel van een 4 seizoenendekbed is dat je in de zomer een dekbed hebt, dat dunner is dan die van een enkel dekbed, waardoor je het minder snel te warm hebt in je bed.

Je hebt een extra deken voor een logé

Ken je het probleem dat je een logé of meerdere loges krijgt en je komt een of meerdere dekbedden tekort? Dat probleem heb je minder snel als je een 4 seizoenendekbed of meerdere 4 seizoenendekbedden in huis hebt. Als jij maar een van de twee dekbedden van het 4 seizoenendekbed gebruikt, heb je er eentje over voor je logé. Je hebt zelfs meerdere dekbedden over als je meerdere 4 seizoenendekbedden in huis hebt. Kortom voordeel van een 4 seizoenendekbed is dat je hem met anderen kunt delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *